zondag 16 februari 2014

Uitdaging #28 kleurenuitdagingHet is even geleden dat ik heb geknutseld. Precies een maand geleden zijn we weer trotse papa en mama geworden van een mooi mannetje. Knutselen zat er eventjes niet in maar vandaag hadden we geen kraamvisite en na eerst een heerlijke wandeling in het zonnetje had ik zin om lekker crea bezig te zijn. Ik heb maar liefst 3 kaartjes gemaakt vandaag. Heerlijk om weer even tijd voor jezelf te hebben.

Met dit kaartje wil ik meedoen aan challenge #28 van SU-per Challenges

Opdracht is om de kleuren coastal cabana, pool party en crumb cake te gebruiken. Helaas heb ik daar maar 1 kleur van maar ik vind de combi die ik gevonden heb ook wel mooi. Op de foto is alleen niet goed het verschil tussen de twee blauwtinten te zien.


De kleuren die ik gebruikt heb: Coastal Cabana, Bermuda baby en Baked Brown Sugar

Verder gebruikt: stempel georgeous grunge, label love een stukje cardstock in baked Brown sugar en rhinestones

4 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan Karen. Leuk dat je weer zin hebt in stempelen :)
  Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Wat fijn dat je nu al weer tijd hebt gevonden om een kartje te maken. Het os een prachtexemplaar, lekker CAS, daar hou ik van. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de kleine, en leuk dat je weer zin hebt in het knutselen. Je kaart is super! Gezellig dat je meedoet met onze SU-per challenge.

  Groetjes Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd. Je staat in de top 3 van SU-per challenges!

  BeantwoordenVerwijderen